×

Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 16-10-2023

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului web pretulcorect.com . Accesând și utilizând acest Site, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să părăsiți Site-ul.

1. Accesul și Utilizarea Site-ului

1.1. Accesul la Site este destinat utilizării personale și necomerciale. Nu sunteți autorizat să copiați, modificați, distribuiți sau să utilizați conținutul acestui Site în scopuri comerciale fără acordul prealabil scris din partea noastră.

1.2. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității datelor de conectare și a parolei dvs. De asemenea, sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile care se desfășoară pe contul dvs.

2. Drepturile de Proprietate Intelectuală

2.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, logo-uri, videoclipuri și software, sunt deținute de pretulcorect.com sau de terți cu care avem acorduri.

3. Confidențialitatea

3.1. Colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți această politică pentru a înțelege cum procesăm datele dvs. personale.

4. Limitarea Răspunderii

4.1. Ne străduim să asigurăm acuratețea și actualitatea informațiilor de pe Site, dar nu putem garanta că acestea sunt întotdeauna corecte sau complete. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru prejudiciile sau pierderile cauzate de utilizarea informațiilor de pe Site.

5. Legislație și Jurisdicție Aplicabilă

5.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația din [Jurisdicția dvs.]. Orice dispute sau litigii legate de acești termeni vor fi soluționate în instanțele din [Jurisdicția dvs.].

Acești Termeni și Condiții pot fi modificați periodic și vă rugăm să verificați acestă pagină pentru cea mai recentă versiune. Continuarea utilizării Site-ului după orice modificare a Termenilor reprezintă acceptarea dvs. a noilor termeni.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați .

Vă mulțumim pentru utilizarea Site-ului nostru.