×

Ultima actualizare: [16-10-2023]

Bine ați venit la Politica de Confidențialitate a site-ului pretulcorect.com. Respectarea confidențialității vizitatorilor noștri este de o importanță deosebită pentru noi. Această politică descrie cum colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile personale pe care le furnizați prin intermediul site-ului nostru. Prin utilizarea site-ului pretulcorect.com, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

Colectarea informațiilor

Prin intermediul site-ului pretulcorect.com, putem colecta informații cu caracter personal, cum ar fi nume, adresă de e-mail și alte date de contact. Aceste informații pot fi colectate atunci când vă abonați la newsletter, lăsați comentarii sau ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Utilizarea informațiilor

Informațiile cu caracter personal colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă oferi informații solicitate sau pentru a răspunde la întrebările dvs.
  • Pentru a trimite actualizări periodice prin intermediul newsletter-ului (cu acordul dvs.)
  • Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site
  • Pentru a administra și îmbunătăți site-ul nostru

Divulgarea informațiilor

Informațiile cu caracter personal nu vor fi vândute, închiriate sau distribuite altor terțe părți fără acordul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute în prezentul document sau în conformitate cu cerințele legale.

Securitatea informațiilor

Pretulcorect.com se angajează să protejeze informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri. Folosim măsuri de securitate adecvate pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării neautorizate, accesului, divulgării, alterării și distrugerii informațiilor.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări semnificative vor fi postate pe această pagină, iar data actualizării va fi revizuită în partea de sus a paginii.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul pretulcorect.com