×

Aspirator Robot cu Funcție de Mop Karcher RCV 3

Aspirator Robot cu Funcție de Mop Karcher RCV 3: Eficiență și Economie în Îngrijirea Casei TaleÎn căutarea unei soluții eficiente și accesibile pentru curățarea casei tale? Aspiratorul robot cu funcție de mop Karcher RCV 3 se remarcă ca fiind unul dintre cele mai bune produse disponibile pe piață, oferind performanțe excelente la un preț accesibil. Cu tehnologia sa avansată și funcții multiple, acest aspirator robot reușește să facă curățenia mai ușoară și mai eficientă.

Aspirator Robot cu Funcție de Mop Karcher RCV 3 – Poți să profiți de o ofertă specială accesând acest link, unde vei găsi prețuri competitive și posibilitatea de a beneficia de transport gratuit.

Caracteristici Tehnice:

Aspiratorul robot Karcher RCV 3 impresionează cu specificațiile sale tehnice de ultimă generație. Iată câteva dintre caracteristicile sale cheie:

 • Sistem de Navigație Avansat: Dotat cu tehnologie de navigare avansată, acest aspirator robot se deplasează inteligent prin casa ta, evitând obstacolele și curățând în cele mai dificile colțuri.
 • Funcție de Mop Integrată: Un aspect inovator al acestui aspirator este funcția de mop integrată, care îți permite să cureți și să ștergi podeaua simultan. Astfel, vei obține o curățenie completă și strălucitoare.
 • Autonomie Îndelungată: Cu o baterie puternică și eficientă, Karcher RCV 3 poate funcționa pentru un timp îndelungat fără a necesita reîncărcare frecventă, asigurând o acoperire extinsă a întregii suprafețe.
 • Filtrare Avansată: Sistemul său de filtrare avansat capturează particulele fine de praf și alergeni, îmbunătățind calitatea aerului din interiorul casei tale.

Cum să Achiziționezi Karcher RCV 3 la un Preț Avantajos:

Pentru a beneficia de avantajele acestui aspirator robot la un preț special, poți să îl achiziționezi de pe site-ul oficial Karcher. Accesează link-ul aici pentru a afla mai multe detalii și pentru a plasa comanda ta. De asemenea, poți să profiți de o ofertă specială accesând acest link, unde vei găsi prețuri competitive și posibilitatea de a beneficia de transport gratuit.

Avantajele Utilizării Aspiratorului Robot Karcher RCV 3:

 1. Economie de Timp: Cu funcția sa de autopilot, acest aspirator robot îți permite să economisești timp prețios, lăsându-l să facă munca grea în timp ce te ocupi de alte activități.
 2. Curățenie Eficientă: Datorită sistemului său de navigare și a funcției de mop, Karcher RCV 3 asigură o curățenie eficientă și uniformă pe toată suprafața podelei tale.
 3. Operare Simplă: Interfața intuitivă și butoanele ușor de accesat fac operarea acestui aspirator extrem de simplă, chiar și pentru cei mai puțin familiarizați cu tehnologia.
 4. Conectivitate Inteligentă: Poți controla aspiratorul robot direct de pe smartphone-ul tău, având posibilitatea de a programa curățenia și de a monitoriza starea dispozitivului în timp real.
 5. Design Compact și Elegant: Cu un design compact și modern, Karcher RCV 3 se integrează armonios în orice tip de decor, aducând un plus de eleganță spațiului tău.

Aspirator Robot cu Funcție de Mop – În concluzie, aspiratorul robot cu funcție de mop Karcher RCV 3 se dovedește a fi o investiție inteligentă pentru cei care doresc să își simplifice viața și să mențină casa curată fără eforturi mari. Cu caracteristici tehnice avansate și prețul său accesibil, acesta reprezintă o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție eficientă de curățare a locuinței. Accesează link-ul și bucură-te de avantajele ofertei speciale pentru a aduce acasă noul tău ajutor de încredere în curățenie.

Mai mult timp pentru lucrurile plăcute din viață: Robotul inteligent de aspirare RCV 3 preia curățarea podelelor. Odată pornit, RCV 3 curăță sistematic și de unul singur podelele dure și covoarele cu peri mici. Murdăria uscată este transportată în mod eficient în recipientul de murdărie încorporat de către peria rotativă, peria laterală pentru margini și vacuum. Dacă este necesar, RCV 3 poate nu doar să aspire, ci și să dea cu mopul umed. În cazul în care capacitatea bateriei scade, RCV 3 se va întoarce întotdeauna la stația de încărcare și după terminarea activității de curatare.

RCV 3 face un tur de recunoaștere prin intermediul aplicației de control și creează automat o hartă a încăperilor prin detectarea împrejurimilor (LiDAR). Pentru fiecare cameră pot fi setați parametri de curățare individuali, de exemplu, unde să aspirați, să ștergeți cu mopul sau să nu curățați. Senzorii suplimentari previn caderile, de exemplu la capătul scărilor. Pentru curățare, RCV 3 este pornit în mod practic prin intermediul aplicației, printr-un program individual prestabilit sau prin apăsarea unui buton de pe dispozitiv. Dacă robotul de curățenie are nevoie de ajutor, acesta comunică acest lucru în multe situații prin intermediul unei ieșiri vocale.

CARACTERISTICI SI BENEFICII – Aspirator Robot cu Funcție de Mop

Aspirator robot cu funcție de mop RCV 3: Ștergere umedă

Ștergere umedă

Pentru rezultate de curățare și mai bune, RCV 3 poate fi folosit și pentru a șterge cu mopul umed. Dacă este necesar, se introduce unitatea de ștergere, inclusiv laveta din microfibre, se umple rezervorul de apă curată și este gata de lucru. Robotul de curățare RCV 3 poate fi utilizat fie pentru curățare uscată, fie pentru curățare umedă sau poate combina ambele opțiuni în modul de curățare mixtă.Aspirator Robot cu Funcție de Mop

Aspirator robot cu funcție de mop RCV 3: Navigare precisă

Senzorii LiDAR ai RCV 3 permit o detectare foarte precisă a spațiului și o cartografiere detaliată pentru deplasări sigure de curățare. Cu navigația LiDAR rapidă și fiabilă, RCV 3 scanează încăperile și dispune astfel de cele mai bune hărți pentru deplasări de curățare chiar și pe întuneric.

Aspirator robot cu funcție de mop RCV 3: Senzori de cădere

Senzori de cădere

Senzorii de cădere împiedică în mod sigur căderea RCV 3, de exemplu, pe scări sau pe paliere. Senzorii scanează nivelul solului. Dacă este detectat un toc mai mare, controlerul primește un semnal și determină robotul să se întoarcă.

Protecția datelor și actualizări
 • În calitate de producător cu sediul în Germania, Kärcher acordă o mare importanță protecției datelor și are o grijă extremă pentru a se asigura că sunt îndeplinite toate cerințele legale aplicabile în acest sens.
 • Întregul transfer de date între aplicația Home Robots de pe smartphone și aspiratorul robot și mopul se desfășoară prin intermediul unui cloud către serverele situate numai în Germania.
 • Actualizările regulate îmbunătățesc și extind performanța aspiratorului robot și a aplicației. Aceasta înseamnă, de asemenea, că securitatea sistemului este actualizată în mod constant pentru a se potrivi cu specificațiile actuale.
Ieșire vocală
 • Întotdeauna bine informat: RCV 3 raportează informații importante sau starea de funcționare actuală prin intermediul unei ieșiri vocale.
 • Dacă robotul aspirator RCV 3 are nevoie de ajutor sau de service, acesta vă va anunța prin voce în numeroase situații.
Control comod prin aplicație cu WiFi
 • Cu ajutorul aplicației se pot regla individual numeroase setări.
 • Controlul și configurarea robotului de curățare RCV 3 în funcție de locație prin intermediul aplicației. Chiar și atunci când nu sunteți acasă.
 • Transmiterea de informații despre starea actuală a aparatului și afișarea progresului de curățare prin intermediul aplicației.
Cartografiere precisă cu opțiuni multiple de personalizare
 • În aplicație pot fi salvate mai multe hărți, de exemplu, pentru diferite etaje.
 • Pot fi definite zone care nu pot fi parcurse și, prin urmare, nu pot fi curățate (de exemplu, spatiul pisicii, zona de joacă din camera copiilor sau obstacole pe care robotul nu le poate depăși).
 • Definirea zonelor selectate care, de exemplu, sunt parcurse de mai multe ori, curățate cu un mod de aspirare mai intensiv sau șterse cu mai multă apă, dacă este necesar.
Ajustarea parametrilor de curățare
 • Definirea diferiților parametri de curățare prin intermediul aplicației, individual pentru zone sau încăperi (de exemplu, puterea de aspirare sau cantitatea de apă, numărul de treceri pe suprafață).
Funcția temporizator
 • Setați orele de curățenie și creați programe de curățenie prin intermediul aplicației.
 • RCV 3 pornește în mod independent operațiunile de curățare în funcție de datele stabilite.
SPECIFICATII TEHNICE

Date tehnice – Aspirator Robot cu Funcție de Mop

Dispozitiv alimentat cu baterii.
Timp de incarcare acumulator230
Tipul bateriei.Acumulatori Li-Ion.
Capacitatea bateriei (Ah)3,2
Durata de curăţare per încărcare120
Performanța zonei (în funcție de modul de curățare) (m²/h)85
Container pentru deșeuri (ml)500
Recipient de murdărie 2 în 1 (ml)300
Rezervor de apă curată 2 în 1 (ml)170
Putere de aspiraţie (Pa)2500
Nivelul de putere acustică. (dB(A))67
Tipul de curent Stație de încărcare (Ph/V/Hz)1 / 100 – 240 / 50 – 60
Greutatea robotului aspirator (inclusiv unitatea de ștergere și laveta de curățare) (kg)3,7
Greutate cu staţie de încărcare (kg)0,6
Greutate cu ambalaj. (kg)6,9
Dimensiuni Robot Aspirator (D x H) (mm)350 x 94
Dimensiuni staţie de încărcare (L x l x H) (mm)80 x 150 x 102

Echipament

 • curățare autonomă
 • Perie de curățare
 • Perie laterală: 2 x
 • Filtre: 2 x
 • Instrument de curățare
 • Unitate de ștergere
 • Ștergeți: 2 x
 • Rezervor de murdărie 2 în 1, inclusiv rezervor de apă curată
 • Container pentru deșeuri
 • Senzori de cădere
 • Stație de încărcare
 • Funcționare prin intermediul aplicației
 • Wi-Fi
 • Ieșire vocală
 • Sistem de navigație cu laser (LiDAR)
 • Funcția temporizator: Posibilitate de temporizatoare multiple
 • Moduri de curățare: Curățare uscată, Curățare umedă, Curățare combinată (umedă și uscată), Automat, Spot, Aspirator Robot cu Funcție de Mop

Urmareste si : Aspirator pentru Geamuri Kärcher WV 2 Black Edition

Publică comentariul