×

Aspirator pentru Geamuri Kärcher WV 2 Black Edition

Aspirator pentru Geamuri – Descoperă secretul curățeniei fără efort cu aspiratorul pentru geamuri Kärcher WV 2 Black Edition! Acest dispozitiv inovator reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să obțină ferestre strălucitoare și fără urme, fără a depune eforturi considerabile. Cu performanțe de vârf și design elegant, acest aspirator face parte din seria Black Edition, aducând un plus de rafinament oricărei activități de curățare.

Pentru a te bucura de toate avantajele acestui aspirator pentru geamuri la un preț special, vizitează link-ul nostru de parteneriat

Caracteristici Tehnice Aspirator pentru Geamuri : Aspiratorul pentru geamuri Kärcher WV 2 Black Edition impresionează prin specificațiile sale tehnice avansate:

 • Putere și Eficiență: Cu o putere de aspirare considerabilă, WV 2 elimină cu ușurință murdăria și picăturile de apă de pe geamuri, lăsându-le strălucitoare și fără urme.
 • Design Compact și Ușor: Greutatea redusă și forma ergonomică permit manevrarea fără probleme, iar dimensiunile compacte fac depozitarea facilă.
 • Tehnologie de Aspirare cu Gândire: Echipat cu tehnologia Kärcher de ultimă generație, acest aspirator garantează o aspirare eficientă și rapidă, economisind timp și energie.
 • Durată de Funcționare Prolongată: Bateria puternică asigură o durată de funcționare suficientă pentru a acoperi o suprafață extinsă de geamuri fără întrerupere.
 • Accesorii Incluse: Împreună cu aspiratorul, primești accesorii special concepute pentru diferitele nevoi de curățare, oferind o soluție completă pentru întreținerea ferestrelor.

Cum poți achiziționa aspiratorul la un preț avantajos: Pentru a te bucura de toate avantajele acestui aspirator pentru geamuri la un preț special, vizitează link-ul nostru de parteneriat. Acesta îți oferă acces la o ofertă exclusivă, astfel încât să poți beneficia de performanța excepțională a aspiratorului Kärcher WV 2 Black Edition la un cost avantajos.

Avantajele Folosirii Aspiratorului pentru Geamuri Kärcher WV 2 Black Edition:

 1. Ferestre Fără Urme: Aspiratorul asigură curățarea perfectă a geamurilor, eliminând orice urmă de murdărie sau picătură de apă.
 2. Eficiență în Timp Record: Datorită tehnologiei avansate, aspiratorul încheie procesul de curățare mult mai rapid decât metodele tradiționale, economisind timp prețios.
 3. Manevrabilitate Ușoară: Designul ergonomic și greutatea redusă fac ca utilizarea aspiratorului să fie plăcută și fără efort.
 4. Versatilitate: Accesoriile incluse permit curățarea nu doar a geamurilor, ci și a altor suprafețe, transformând aspiratorul într-un instrument versatil de curățare.

În concluzie, aspiratorul pentru geamuri Kärcher WV 2 Black Edition reprezintă alegerea ideală pentru cei care apreciază curățenia impecabilă, eficiența și ușurința în utilizare. Profită acum de oferta specială disponibilă la link-ul nostru de parteneriat și adaugă acest dispozitiv de curățare avansat în arsenalul tău de echipamente domestice. Transformă procesul de curățare într-o experiență plăcută cu aspiratorul pentru geamuri Kärcher WV 2 Black Edition!

WV 2 Black Edition asigură geamuri strălucitoare. Se distinge de versiunea standard a WV 2 prin designul său negru și galben și logo-ul metalic de pe duza de aspirare. Black Edition include, de asemenea, o duză îngustă de aspirare, sticla de pulverizare, o laveta de ștergere din microfibre și detergent. Acest lucru îi permite să combată murdăria chiar și de pe geamurile cu vitralii sau vitrine.

CARACTERISTICI SI BENEFICII

Aspirator pentru geamuri WV 2 Black Edition: Rezultat fara picaturi si urme

Rezultat fara picaturi si urme

Datorită aspirari electrice a apei, picaturile de apa sunt acum un lucru din trecut. Pentru geamuri curate.

Aspirator pentru geamuri WV 2 Black Edition: Aplicatii multiple

Aplicatii multiple

Aspiratorul de geamuri poate fi folosit pe toate suprafețele netede cum ar fi faianță, oglinzi sau cabine de dus.

Aspirator pentru geamuri WV 2 Black Edition: Afișaj cu LED în câmpul vizual

Afișaj cu LED în câmpul vizual

Management al energiei mai usor: Ecranul LED integrat in intrerupatorul de pornire/oprire indica in timp util cand trebuie reincarcat acumulatorul.

Golire rapida
 • Rezervorul de apa murdara poate fi intotdeauna golit rapid si usor atunci cand este necesar.
Duza de aspirare schimbabila
 • Alegeți între o duză mare sau mică de aspirație, în funcție de mărimea suprafeței de curățat
De 3 ori mai rapid
 • Curățarea geamurilor este de trei ori mai rapidă cu Window Vac decât prin metode convenționale.
Usor si silentios
 • Greutatea redusa si nivelul de zgomot redus, fac curatarea ferestrelor cu WV2 mai confortabila.
Original
 • Calitate originala Kärcher, de la inventatorul aspiratorului de geamuri.
Complet igienic
 • Goliți rapid și simplu rezervorul fără a intra în contact cu apa murdară.
SPECIFICATII TEHNICE

Date tehnice

Lățime de lucru cu duza de aspirare (mm)280
Lăţime de lucru cu duza de aspirare îngustă (mm)170
Capacitate rezervor de apă murdară (ml)100
Timpul de lucru al acumulatorului35
Durata de încărcare al acumulatorului230
Tipul bateriei.Acumulatori Li-Ion.
Putere de curățare per acumulator încărcatAproximativ 105 m² = 35 ferestre
Tipul de curent. (V/Hz)220 – 240 / 50 – 60
Greutate (inclusiv acumulator) (kg)0,6
Greutate fără accesorii. (kg)0,6
Greutate cu ambalaj. (kg)1,2
Dimensiuni (L x l x H). (mm)120 x 280 x 320

2 comentarii

Publică comentariul