×

Aspirator cu Acumulator VC 6 Cordless Premium OurFamily: Performanță Fără Compromis

Aspirator cu Acumulator – In lumea modernă agitată, găsirea unui partener de curățare eficient și convenabil poate fi o adevărată binecuvântare. Aspiratorul cu acumulator VC 6 Cordless Premium OurFamily de la Kärcher este răspunsul la această căutare, aducând un nivel superior de performanță într-un dispozitiv fără fir inovator. Cu tehnologie avansată și caracteristici premium, acest aspirator se remarcă prin versatilitatea sa, devenind un aliat de încredere în lupta împotriva murdăriei.

Aspirator VC 6 Cordless Premium OurFamily – Cumpărați acum pentru a profita de prețurile speciale și pentru a aduce acasă un partener de curățenie de încredere!

Date Tehnice: Pentru a înțelege în profunzime capacitățile acestui aspirator de înaltă performanță, să analizăm datele tehnice esențiale:

 • Putere de Aspirație: VC 6 Cordless Premium OurFamily impresionează cu o putere de aspirație remarcabilă, datorită motorului său puternic și eficient. Cu o valoare specificată de [inserați valoarea], acest aspirator poate aborda cu ușurință orice tip de murdărie, de la particule fine la reziduuri mai mari.
 • Durata de Funcționare a Acumulatorului: Echipat cu o baterie de ultimă generație, VC 6 oferă o durată de funcționare impresionantă, asigurând o acoperire extinsă fără a fi nevoie de încărcare frecventă. Cu [inserați durata], acest aspirator este potrivit pentru curățenia întregii locuințe sau a spațiilor de lucru.
 • Design Compact și Ușor: Designul compact și ușor face ca VC 6 să fie extrem de manevrabil și ușor de transportat. Cu acest aspirator, puteți ajunge cu ușurință în colțuri greu accesibile și puteți naviga cu precizie în jurul mobilierului.
 • Filtrare Avansată: Sistemul de filtrare avansat al acestui aspirator asigură o curățare eficientă și elimină particulele fine din aer. Acest aspect nu numai că contribuie la o casă mai curată, dar și la o calitate superioară a aerului.
 • Capacitatea de Colectare a Murdăriei: Cu o capacitate de colectare a murdăriei generoasă de [inserați capacitatea], VC 6 vă permite să vă concentrați pe curățarea în loc să vă preocupați de golirea frecventă a recipientului.

Cum puteți achiziționa aspiratorul VC 6 Cordless Premium OurFamily la un preț avantajos: Pentru a beneficia de toate avantajele acestui aspirator de calitate superioară, vă recomandăm să îl achiziționați de pe site-ul oficial Kärcher. Prin intermediul link-ului special de mai jos, veți avea acces la oferte exclusive și prețuri competitive: Aspirator VC 6 Cordless Premium OurFamily.

Avantaje ale Folosirii Aspiratorului VC 6 Cordless Premium OurFamily:

 1. Libertate Fără Fir: Cu tehnologia fără fir, puteți curăța fără restricții de prize sau cabluri enervante. Aspiratorul VC 6 vă oferă libertate totală de mișcare pentru o curățare eficientă.
 2. Performanță de Top: Puterea de aspirație ridicată garantează că nu există murdărie prea grea pentru VC 6. Indiferent dacă este vorba de praf fin, păr de animale sau particule mai mari, acest aspirator face față cu brio.
 3. Manevrabilitate Ușoară: Designul ergonomic și ușor facilitează manevrarea aspiratorului în toate unghiurile și zonele dificile, asigurând o curățare completă a întregii locuințe.
 4. Durabilitate și Fiabilitate: Produsele Kärcher sunt recunoscute pentru durabilitatea și fiabilitatea lor. VC 6 Cordless Premium OurFamily nu face excepție, fiind construit pentru a face față utilizării intensive și a rezista testului timpului.
 5. Calitatea Aerului Îmbunătățită: Filtrul avansat contribuie la îmbunătățirea calității aerului din locuința dvs., asigurând un mediu mai sănătos pentru întreaga familie.

În concluzie, aspiratorul cu acumulator VC 6 Cordless Premium OurFamily de la Kärcher reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care caută o soluție de curățare eficientă, fără a face compromisuri în privința performanței. Cu avantajele sale remarcabile și tehnologia de vârf, acest aspirator aduce o nouă dimensiune în lumea curățeniei domestice.

Aspirator VC 6 Cordless Premium OurFamily – Cumpărați acum pentru a profita de prețurile speciale și pentru a aduce acasă un partener de curățenie de încredere!

Aspirator cu acumulator VC 6 Cordless Premium ourFamily: Tehnologie bine adaptată.

Tehnologie bine adaptată.

Baterie puternică de 25,2 V, care se completează perfect cu duza de podea activă. Timp de funcționare optimizat de 50 de minute în modul normal. Motor de 250 W, duză activă pentru podele, Power Lock și sistem de filtrare fără sac în 3 etape.

Aspirator cu acumulator VC 6 Cordless Premium ourFamily: Sistem de filtrare conceput în mod practic.

Sistem de filtrare conceput în mod practic.

Sistem de filtrare în 3 etape cu filtrare ciclonică, filtru de admisie și filtru HEPA pentru igienă. Filtru de igienă HEPA (EN 1822:1998) pentru un aer de evacuare deosebit de curat. Golire simplă a filtrului cu un singur clic.

Aspirator cu acumulator VC 6 Cordless Premium ourFamily: Duză activă pentru podea.

Duză activă pentru podea.

Preluare optimă a murdăriei cu ajutorul rolei cu motor. Manevrabilitatea extremă îl face foarte ușor de deplasat pe sub mobilier. Asigură o curățare eficientă a suprafețelor.

Controlul puterii în două trepte.
 • Timp de funcționare suficient pentru a curăța gospodării mai mari.
 • Modul de creștere a puterii opțional.
Suport de perete, inclusiv opțiunea de încărcare.
 • Cu ajutorul suportului de perete, dispozitivul poate fi depozitat rapid și ușor.
 • Încărcare comodă prin simpla suspendare a aspiratorului.
Afișaj intuitiv al informațiilor și al încărcării.
 • Informații și mesaje de eroare prin intermediul unui afișaj LED ușor de citit.
 • Afișarea stării bateriei.
Ușor de folosit.
 • Puterea poate fi reglată rapid și ușor pentru a se potrivi unei anumite aplicații.
 • Modul de creștere a puterii opțional.
 • Include funcția Power Lock pentru o utilizare ușoară.
SPECIFICATII TEHNICE

Date tehnice

Dispozitiv alimentat cu baterii.
Tip de aspirator.Aspirator fără sac.
Tipul de curent. (Ph/V/Hz)1 / 100 – 240 / 50 – 60
Nivelul de putere acustică. (dB(A))< 78
Capacitatea recipientului de murdarie. (ml)800
Tipul bateriei.Acumulatori Li-Ion.
Tensiune. (V)25,2
Durata de funcționare pentru fiecare încărcare a bateriei.50
Timpul de încărcare a bateriei cu încărcătorul standard.235
Sursă de alimentare pentru încărcătorul de baterii. (V/Hz)220 – 240 / 50 – 60
Greutate fără accesorii. (kg)2,6
Greutate cu ambalaj. (kg)6
Dimensiuni (L x l x H). (mm)235 x 266 x 1130

Echipament

 • Acumulator.: Baterie 25,2 V / 2,5 Ah (2 bucăți)
 • Maner cu soft-grip.
 • Sistem de filtrare fără sac.
 • Filtru HEPA.: Filtru HEPA (EN 1822:1998)
 • Filtru de admisie a aerului.: 2 Pieces
 • Dispozitiv de curățare a filtrului.
 • Putere reglabilă.: Cu 2 nivele de putere.
 • Duză universală mare cu LED pentru podele.
 • Duză pentru spatii înguste.
 • Duză pentru tapiserie și perie moale pentru praf (2 în 1).
 • Tub de aspirare.: Metal.
 • Suport mare de perete cu funcție de încărcare.

Publică comentariul